Material item presskit1Bibelstund är ett stort projekt och Bibeln idags enskilt största satsning någonsin. Ekonomin i projektet delas mellan de två skaparländerna (Danmark och Sverige) och sammanlagt ligger enbart den tekniska offerten på systemet på över 400.000 kr. Inkomsterna bygger på gåvor och frivilliga prenumerationer eftersom det är bästa sättet att nå så många som möjligt.

Vi behöver ditt stöd för att kunna fortsätta att driva och utveckla appen. Vill du ge kan du betala in direkt via vårt plusgiro: 67 65 25-9 eller med Swish 123 452 41 87. Du kan också välja att teckna en frivillig prenumeration direkt i appen. Alla gåvor, stora som små är mycket välkomna!

Plusgiro: 67 65 25-9
Swish 123 452 41 87

Om Bibeln idag

Bibeln idag är en ideell organisation som arbetar på ekumenisk basis. Vi har funnits i Sverige sedan 1965. Vår vision är att hjälpa varje kristen att leva i en växande, personlig relation till Gud genom Bibel och bön och att hjälpa församlingen att utrustas till att leda familjer, barn, ungdomar och vuxna till att lära känna och följa Kristus.

Bibeln idag hyr kansli i Svenska Bibelsällskapets lokaler i Uppsala. Vår generalsekreterare heter Olof Brandt. Vi är anslutna till Scripture Union. På vår hemsida finns våra böcker, podcast, bibelstudietips och mycket annat.