Vad betyder "FAQ"?

FAQ står för Frequently asked questions, omskrivet på svenska blir det ungefär "frågor och svar". På denna sida hittar du svar på de vanligaste frågorna om Bibelstund.

För vilka plattformar finns Bibelstund?

I dagsläget finns Bibelstund för Android och iOS (iPhone och iPad).

             

Varför finns inte Bibelstund för Winphone?

Tyvärr är det ekonomin som styr. Projektet är en stor satsning för Bibeln idag och vid beställning fanns inte ekonomi för att klara en version för Winphone. De två största plattformarna fick därför prioriteras. Dock hoppas vi att vi ska kunna samla ihop pengarna för att göra en version för Winphone och vanliga datorer. 

            

Varför finns inte hela Bibeln i Bibelstund?

Bibelstund är ett komplement till appar som Youversion, som innehåller Bibeln i sin helhet. Vi ser ingen poäng i att konkurerra med redan välfungerande appar men Bibelstund är unik med hur den hjälper bibelläsningen, främst för grupper.

             

Kan jag läsa Bibelstund när jag inte har uppkoppling?

Ja, har du startat din plan på en plats där du har uppkoppling så laddas planen med bibeltext ner till din enhet och kan läsas även i skogen eller utomlands.

             

Kan vår församling eller grupp ha en egen plan?

Församlingar, organisationer och grupper kan komma in med förslaf på egna planer via e-post. Under "om projektet" i menyn finns en längre text om det. Man kan, om kvaltitén är god, få med bibelläsningsplaner som då blir offentliga för alla användare. Sedan kan ni starta en läsplan och läsa tillsammans som grupp. 

             

Vad kostar Bibelstund?

Appen är gratis för användaren, men kostar självklart i drift och framtagande. Så överväg gärna att stödja fortsatt arbete med en gåva. Alla gåvor, stora som små, är varmt välkomna.

             

Hur fungerar Bibelstund?

             

Hur fungerar det med att bjuda in andra?

             

Hur fungerar det med användare?

             

Hur fungerar inställningarna?